Med terapi visner angsten bort

 

Hvis du døjer med bekymringer, frygt og grublerier, som er opslidende og drænende for energi. Så kan du gennem terapi og nye evidensbaserede metoder få energien, glæden og dit liv tilbage. Forskningen viser at 90% mærker en øjeblikkelig lettelse af deres angst allerede efter første gang.

I terapien tager vi fat om nældens rod, så angsten visner. Uanset hvor stærkt angstens greb er, kan det sagtens lykkes. Det tager oftest kun 5 gange, hvorfor jeg har lavet en rabatpakke på 5 gange, til 4 ganges pris. I mine lyse venlige lokaler kan du nænsomt og effektivt blive fri af angsten.

Livet med bekymringer, frygt og grublerier

Det er opslidende både mentalt og kropsligt at være plaget af angst. Det dræner for energi, livsglæde og evnen til at fungere i hverdagen. For når angst viser sig som bekymringer, frygt og grublerier så forstyrres din søvn og du bliver konstant på vagt, ængstelig og nervøs. Og så er det hårdt også at forsøge at klare hverdagens gøremål og have det godt – både med sig selv, sit liv og med andre.

Hvis du har angst, har du sikkert mange af de samme slags bekymringer som andre. Forskellen er blot at der ofte kun skal en lille gnist til at tænde et stort bål af bekymring. Så du bekymrer dig lettere end andre og dine bekymringer kan let komme ud af proportioner med, hvad du reelt har grund til at bekymre dig over.

Angst rammer kroppen

Angst rammer kroppen

Når angsten rammer er det almindeligt at få reaktioner som hjertebanken, sveden, trykken for brystet, svimmelhed, muskelspændinger, ondt i maven, rysten og søvnproblemer.

Det er ubehagelige reaktioner, så mange synes det er rart at vide at det er ufarligt, stilner af og at det med terapi er let at komme af med angsten.

Angst tynger sindet ned

Angst tynger sindet ned

Angst binder din psykiske energi, fordi den overbeviser dig om, at du konstant må være årvågen overfor alle mulige farer og trusler. Så bekymringer kan komme til at fylde uforholdsmæssigt meget i din bevidsthed. Det skaber hos de fleste en betydelig grad af lidelse og psykisk mistrivsel. Mange der har angst oplever også tristhed, stress eller udvikler misbrug i forsøget på selv at lægge låg på angsten.

Angst gør forhold svære

Angst gør forhold svære

Angst kan påvirke dit forhold til andre. Det kan være du, i andres øjne, bekymrer dig om ting, der er helt unødvendige, urealistiske og overdrevne. Andre kan såre dig ved at synes at du: ‘maler fanden på væggen’, er en ‘hønemor’, tager ‘unødvendige forsigtighedsforanstaltninger’, er ‘pessimistisk’, en ‘lyseslukker’, ‘skaber problemer hvor der ikke er nogen’ osv osv. Det er ikke rart og komplicerer tit forholdet til andre.

6 tankemønstre derforværrer angsten

 • Oplever verden som mere truende end den i virkeligheden er

 • Styrer nutiden for at undgå ubehagelige overraskelser i fremtiden

 • Har svært ved at rumme ubehagelige eller ukendte følelser

 • Tror det påvirker udfaldet positivt at bekymre sig

 • Udfordrer sjældent sine bekymringer

 • Skelner ikke mellem opløselige og uopløselige bekymringer

’Det værste var nok at have brug for at vide hvordan alle i familien havde det, de synes jeg ‘så spøgelser’ og ville blande mig i det hele, men jeg ville bare være sikker på de alle havde det godt’

Dorte 56, led af angst og tristhed.

Terapi hjælper dig af med angsten, fordi du:

 • Opdager og rummer dine ubehagelige følelser

 • Får konkrete værktøjer til at udfordre bekymringer

 • Får teknikker til at løse opløselige problemer

 • Får hjælp til at acceptere uløselige problemer

Er terapi nødvendigt ved angst?

Ja! Terapi bør altid være førstevalg i behandlingen af angst, pga. risiko for alvorlige bivirkninger ved behandling med antidepressiv medicin.

Sundhedsstyrelsen, 2016

Overblik

Først skaber vi sammen et overblik over den indvirkning angsten har. På dig, dit forhold til andre, på din energi og din krop, på dine tanker og følelser, på det angsten får dig til at gøre og det den afholder dig fra at gøre osv. Så terapien kan tage ordentligt afsæt i din situation.

Forståelse

Dernæst skaber vi sammen en dybere og mere nuanceret erkendelse af dine og andres reaktioner på ængstelighedens virkninger og reaktioner.  Så du bedre begriber angsten og dens virkemidler. Allerede nu er du et vigtigt skridt nærmere i at lykkes med at tæmme angsten.

Nye idéer

For at bane vej for en hverdag, hvor angsten ikke længere dominerer, undersøger vi nye muligheder i din situation. Du får støtte til at tænke og føle dig frem til gode løsninger på dine problemer med udgangspunkt i en bedre forståelse af dig selv, dine nære, dine værdier og din situation.

Handlekraft

Nye løsninger søsættes, så der sker konkrete forandringer i din hverdag og dit liv. Vi tager hånd om de barrierer og den modstand du møder for forandring; fra angsten og fra andre. Du får konkrete værktøjer der passer til lige netop dig, så du kan holde angsten fra døren fremover.

‘I terapien gik det pludselig op for mig at det var mit indre kaos, som gav mig desperat behov for at have styr på hvordan de andre havde det – især hypnosen fik mig til at kunne give slip.’

Dorte igen

En god og erfaren terapeut

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2002 og startede derefter min egen psykologvirksomhed. Her har jeg de sidste 17 år lavet terapi; samtaler med enkelt personer, med par, med familier og i grupper. Desuden har jeg undervist fagpersonale som læger, sygeplejersker og andre psykologer i samtaleteknikker rundt omkring i landets kommuner, regioner og virksomheder. I årevis har mine store faste kunder blandt andet været Kræftens Bekæmpelse, Sundhedsstyrelsen og Pfizer.

Jeg modtager løbende supervision og efteruddannelse for at være opdateret på teori og metode, så jeg kan tilbyde den bedst mulige behandling.

 

Metoder

Jeg er ikke en terapeut der blot sidder og lytter og som man går i terapi hos i årevis hos. Jeg tager udgangspunkt i de problemer du står i og tilbyder reflektioner, nye perspektiver, ideer og løsninger – alt sammen afstemt med dig og i forhold til den situation du står i. Mit formål er at skabe hurtigt bedring og varig forandring. Så du oplever større tilfredshed og tilstedeværelse i livet. Til dette bruger jeg alle tilgængelige metoder.

Det er især de nyere retninger jeg anvender: Tankefeltsterapi (TFT), Kognitiv terapi, ACT (asseptance and commitment therapy), Motivational Interviewing og Metakognitiv terapi. Min hovedtilgang til mennesker og problemer er systemisk og narrativ. Det betyder at jeg ikke går tilbage til barndommen, med mindre det viser sig nødvendigt, men tager udgangspunkt i det liv du har nu og den situation du står i nu.

For at skabe forandring hurtigere tilbyder jeg også utraditionelle metoder som øre-akupunktur og hypnose. Ligesom jeg er optaget af mindfulness og vejrtrækningens helbredende kræfter.

Psykolog Anne Kimmer

17

Års erfaring som psykolog

2000+

Terapiforløb

900

Kurser og undervisning

“Kære Anne, tak fordi du gav min læge baghjul så jeg slap for medicinen. Jeg er i fuld gang med livet. Vi gjorde det! Tak!”  

Eva 18 år, led af angst

 

“Jeg havde lidt af angst i mange år, prøvet alt, men hos dig følte jeg mig godt tilpas og angsten forsvandt jo helt væk på 8 gange”  

Lotte, 53 år, led af angst

 

“Jeg anbefaler Anne Kimmer, for det hun gør er virkelig virksomt”  

Kim, 38 år, led af angst

Få det godt på under 2 måneder

Mit fokus som terapeut er at du skal få det meget bedre, ganske hurtigt. Derfor tilbyder jeg ved angst udover traditionel terapi, også utraditionelle, men virksomme metoder. Det er alle metoder der er evidens for og som er anerkendte i andre lande som f.eks USA og Kina. De hjælper 9 ud af 10 personer på under 5 sessioner. Det drejer sig om:

 • Hypnose, der bearbejde angsten fra et ubevidst plan.
 • Tankefeltsterapi, der på én og samme tid bearbejder angsten fra tanke, følelses og kropsplan.
 • Øre-akupunktur, der øjeblikkeligt sænker kroppens fysiske alarmberedskab.

De utraditionelle metoder er et tilbud der letter angsten, så terapien virker bedre og hurtigere. Først sikrer jeg mig fra et psyko-edukativt niveau at du har nogen vaner der giver angsten dårlige levevilkår. Dernæst forstørrer vi de områder af dit liv hvor angsten ikke har fået fat. Ligesom vi undersøger og udfordrer de områder hvor angsten har fået greb i dig, dine relationer og det der er vigtigt i dit liv. Ud fra en større erkendelse finder vi nye perspektiver og konkrete muligheder på de problemer som angsten har skabt.

5 samtaler kan være nok

De fleste af mine klienter oplever at det gør en stor forskel i deres liv allerede efter få samtaler. Ganske få har brug for lidt flere. De fleste kan slippe af med angsten ved blot 5 samtaler. For at alle kan få råd til hjælp har jeg sammensat en rabatpakke, hvor du får 5 samtaler og kun betaler for 4.

Bestil tid

1. Følg vejledningen nedenfor for at booke en tid.

2. Bestil en enkelt samtale eller en pakke (5 for 4)

3. Betal med kort nu, eller kontant på dagen

4. Din booking bekræftes på e-mail.

Afbestilling: Senest 12 timer før aftaletiden

Kontakt

Telefon
+45 26701416

E-mail
Kontakt@AnneKimmer.dk

Adresse
Overgaden Oven Vandet 90, 4. sal
1415 København K

Åbningstider

Bemærk: Også tider udenfor normal arbejdstid.

 

Mandag 08:00 – 16:00
Tirsdag 14:00 – 19:00
Onsdag 08:00 – 16:00
Torsdag 14:00 – 19:00
Fredag 08:00 – 16:00
Lørdag 10:00 – 14:00
Søndag Lukket

 

Psykolog Anne Kimmer Jørgensen Overgaden Oven Vandet 90, 4. sal 1415 København K CVR 25985796 E-mail: kontakt@annekimmer.dk Ring/SMS: 26 70 14 16  
Call Now ButtonRing nu