Terapi hos mig

Få en god oplevelse og bliv klogere på dig selv

  • Hos mig kommer du til at være i trygge hænder, blive taget ordentligt imod og blive ordentligt forstået.

 

  • Jeg tager afsæt i din unikke situation og tilrettelægger et forløb i samarbejde med dig, så du får den behandling der hjælper dig bedst.

 

  • Du får et relevant bidrag fra mig, så du vil få større selvindsigt og din evne til at handle her i verden udvikler sig.

 

  • Hvis du vælger et forløb på 7 gange, hvor vi ses en gang om ugen, vil du på under 2 måneder kunne få det væsentligt bedre.

 

  • Jeg anvender terapiformer som er effektive, veldokumenterede og som målrettes det enkelte problem.

 

Kontakt@AnneKimmer.dk  Tlf.: 26701416

 

Praktiske spørgsmål

Jeg bliver tit stillet nogle praktiske spørgsmål. Jeg vil besvare de mest almindelige her:

Hvor mange samtaler?
I gennemsnit behøver man kun at få 7 samtaler hos mig. Men det afhænger af:

  • Hvad det drejer sig om og hvordan du har det
  • Hvor parat du er til forandring
  • Hvor tidligt i livet problemerne er opstået
  • Om nye problemer eller kriser hvirvler gammelt op, så store dele af livet kommer på bordet
  • Hvor meget der skal bearbejdes

 

Hos nogle mennesker sætter blot nogle få samtaler forandringsprocesserne i fuld gang, måske fordi alt hos dem er parat til nye skridt. Andre skal bruge mere tid, hvis de er fastlåst i et mønster, der først gradvist kan tøs op.

Hvordan fastsættes prisen?
Honoraret til en psykolog er fastsat af  Psykologforeningen. De har beregnet hvad der er rimeligt. De har taget højde for at  psykologen ikke må have så mange klienter om ugen, at han eller hun bliver udbrændt og uopmærksom. Psykologen skal kunne lytte 100 procent opmærksomt, indlevende og skal kunne kommentere relevant og velovervejet på det der tales om.

Hvor tit?
Jeg anbefaler at starte med at gå en gang om ugen. Hvis det det kan lade sig gøre at få til at passe økonomisk og tidsmæssigt. For terapien sætter gang i en proces hvor vi løbende arbejde med det der sker i løbet af ugen. Mellem vores samtaler vil du finde eksempler på de handle-  og tænke mønstre, som du er blevet opmærksom på. Ligesom du vil øve dig på andre måder.

Hvad betyder tavshedspligten?
Min tavshedspligt som psykolog er ufravigelig. Det betyder at du kan være fuldstændig sikker på at alt hvad du siger her hos mig er fortroligt.

Hvis man har problemer i parforholdet, skal man så komme alene eller begge to?
I kan få meget ud af både det ene og det andet. Hvis du ikke kan overtale sin partner til at komme med, men gerne selv vil arbejde på jeres forhold, er det også muligt. Så vil vi arbejde på hvordan du bedst kan forstå og forholde dig til din partner og samtidig selv have et godt liv.

Du er velkommen til at kontakte mig, ganske uforpligtende og høre hvordan jeg kan hjælpe.

Kontakt@AnneKimmer.dk    Tlf.: 26701416

Psykolog Anne Kimmer Jørgensen Overgaden Oven Vandet 90, 4. sal 1415 København K CVR 25985796 E-mail: kontakt@annekimmer.dk Ring/SMS: 26 70 14 16  
Call Now ButtonRing nu